"Als je ‘Wildschut' binnenstapt krijg je een kijkje in de verassende wereld van Michiel. Een prachtige verzameling aan unieke schatten. Waar vind je nog zo’n winkel waar alles klopt, de smaak, de stijl, de kennis, de verscheidenheid en bovenal de gastvrijheid. Elke keer zie je ‘nieuwe’ oude spullen, sommige kasten met liefde door hemzelf opgeknapt maar volledig in zijn waarde gelaten, prachtige spiegels, kroonluchters, een gek schaaltje of een vliegtuig... je kijkt je ogen uit. Het zorgt er elke keer weer voor dat je er eigenlijk niet meer weg wilt en er dus het liefst heel snel weer terug wilt komen."

Anouk van Schie 

"Expensive Small Talk: Get chatting to Michiel {Wildschut}, before you know it you’ll be walking out with something amazing you totally don’t need."

Casper Reinders, Un-Tip #26, Picture Perfect Centre in Scotch & Soda's Misguiding Guide of Amsterdam

"A stop at Wildschut Antiques instantly increases the production value of our films. Impossible to leave the shop empty-handed."

Jort Wildschut | Creative Director Wolfstreet 

"Wat ben ik blij dat er nog winkels bestaan als deze. Ik vond Wildschut Antiques op Instagram en ik werd enorm enthousiast. Het werkelijk een feestje om eens rond te kijken. Je vindt daar namelijk de mooiste Franse antiek, zoals marmeren tafels met een goud onderstel of grote spiegels met een gouden lijst. En de eigenaren zijn ook nog eens ontzettend aardige mensen die met liefde, passie en veel kennis vertellen over de collectie. ‘Waar vind je dit nog?’, hoor ik je denken. In Amsterdam, in de Jordaan."

Accent Hollandais