Yes, we ship worldwide!

Something-Old-Something-New-Maria-Eelena-Groenewoud

Podcast Time (in Dutch) – Een Waardevol Interieur

Maria Elena van Studio Maria Elena kwam bij ons op bezoek om te praten met Baukje over Wildschut Antiques.

Wat is antiek en waarom is het zo waardevol om meubelstukken met een verhaal te blijven koesteren? Wat is de meest waanzinnige vondst ooit en welke ontwikkelingen heeft Baukje de afgelopen 20 jaar gezien binnen de wereld van het antiek? De podcast, beluister je via deze link op Spotify.

En wil je nog meer weten over antiek, vintage en interieur stijlen? Ga dan naar www.studiomariaelena.nl en pre-order het waanzinnige boek dat zij onlangs schreef: ‘SOMETHING OLD, SOMETHING NEW’.

‘SOMETHING OLD, SOMETHING NEW’ laat je op een eenvoudige manier ‘proeven’ van de achtergrond van verschillende stijlperiodes. Hoe herken je stijlen en op welke wijze kwamen deze tot ontwikkeling? De fotografie laat zien hoe je deze stijlen met elkaar kunt combineren en hoe we verschillende stijlen en verhalen nog steeds om ons heen zien. En in wat voor stijlperiode leven wij nu? Wat is uniek voor onze tijd?

Je bestelt het boek als pre-order voor €34,95 ZONDER verzendkosten op www.studiomariaelena.nl en je ontvangt het boek in de eerste week van april.

Voor de lancering van haar boek nam Maria Elena overigens nog meer podcast op onder de titel Een waardevol interieur. Luister naar:

Aflevering 1 – Evelien Reich, Hoofdredacteur van Elle Decoration NL
Hoe maak je een interieur spannend, uniek en eigen? Hoe belangrijk is een betekenisvol interieur ? Hoe zie je maatschappelijke ontwikkelingen terug in de interieurbranche en welke ontwikkelingen staan ons nog te wachten?

Aflevering 2 – Eveline Bunnik-Remmelts, Co-founder en Chief Product Officer van Whoppah
Wat is de kracht van Whoppah en hoe staat he met de toenemende vraag naar vintage design. Welke ‘drive’ heeft zij gehad om dit platform te beginnen en hoe kijkt zij naar de toekomst?

Aflevering 3 – Noëlle Baartmans, interior design stylist bij Noëlle Studio
Een interieur zegt iets over je persoonlijkheid. Wie leeft er in dat huis en waar staat hij of zij voor? In deze aflevering deelt Noëlle waardevolle tips en bespreekt zij de kracht van een betekenisvol interieur.

Aflevering 4 – Baukje Wildschut over Wildschut Antiques
Wat is antiek en waarom is het zo waardevol om meubelstukken met een verhaal te blijven koesteren?